19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Миле та рідне": кримчанка оживила Скрябіна в новому потужному кавері
"Миле та рідне": кримчанка оживила Скрябіна в новому потужному кавері

"Миле та рідне": кримчанка оживила Скрябіна в новому потужному кавері

На пісню Кузьми Скрябіна "Чуєш біль" записали потужний кавер, який не залишить українців байдужими

Відео Юлії Качули спільно з гуртом "Діти Криму" вийшло сильним та актуальним (щоб переглянути відео, доскрольте сторінку до кінця).

Юлія - кримчанка й викладачка вокалу із Севастополя. Вона оживила пісню Скрябіна, яка побачила світ більше тридцяти років тому. Але тоді її не почула більшість. Тепер же пісня отримала нову енергетику й посил. 

Також Юлія Качула тепло подякувала Скрябіну за пісню, хоч, на жаль, він її подяки вже не почує.

"Дякую, брате, за пісню. Вперше опубліковану більше 30-ти років тому. Так і не почуту і не відчуту більшістю… Тепер із нашою енергетикою і посилом", - написала авторка під відео.

Крім цього, Качула має прохання до всіх набайдужих Вона хоче написати субтитри англійською мовою до треку, проте такої можливості не має.

"Люди! Потрібно зробити субтитри англійською і випустити у світ! У мене немає можливостей. Я викладач вокалу з Сімферополя. Але я дуже вірю в те, що роблю. У це вірив і Кузьма. Підключайтеся. Ці ідеї варті того, щоб їх пам’ятали і не дозволили знищити", - просить Юлія.

Нагадаємо, повертаючись до теми Криму, портал MY.UA повідомляв, що відомий українець виступив за тотальну, глуху й безальтернативну блокаду Криму й Донбасу. Він переконаний, що Крим повинен "сидіти без води, без світла, без нічого". 

Також MY.UA писав, що ще одна українка написала потужного листа президентові.

Источник материала
Поделиться сюжетом