Бенксі показав нову роботу
Бенксі показав нову роботу

Бенксі показав нову роботу

Вуличний художник Бенксіпредставив нову роботу - графіті з'явилося в британському Ноттінгемі.

На зображенні дівчинка крутить колесо велосипеда на талії як обруч. Графіті з'явилося на стіні салону краси, поруч з прикутим до стовпа старим велосипедом без одного колеса.

"Наступною роботою Бенксі може стати ремонт велосипедів, просто він про це ще не знає", - йдеться у підпис художника до фото роботи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Banksy (@banksy)

"Можливо, посил такий: "Ми живемо у складний час, так що давайте отримаємо від нього максимум задоволення - і використаємо для веселощів все, що зламано", - сказав у коментарі BBC News професор Пол Гоф, який вивчає Бенксі.

У квітні Бенксі поділився новою роботою, присвяченою темі самоізоляції під час пандемії коронавірусу. На стінах власної ванної кімнати він намалював щурів, які влаштували безлад.

Відео У Лондоні на аукціоні продали картини Бенксі за понад 2 мільйони доларів

Картини Бенксі за понад 2 мільйони доларів продали на аукціоні "Сотбіс" у Лондоні. Через пандемію коронавірусу торги транслювали онлайн. Це триптих під назвою "Вид на Середземне море". Бенксі - художник-анонім, ніхто не знає його справжнього імені. Триптих він намалював у 2017-му. На картинах зображене узбережжя, встелене помаранчевими жилетами, якими Бенксі хотів привернути увагу до проблеми загибелі мігрантів у морі. Усі виручені з продажу кошти обіцяють відправити до шпиталю у Вифлеємі. Бенксі не єдиний, хто пішов з молотка на аукціоні. У Лондоні встигли продати малюнки Рембрандта, Міро та Пікассо. Загалом близько 70-ти робіт, деякі датовані ще 17 століттям.

Источник материала
Поделиться сюжетом