Оля Цибульська поділилася, навіщо відчикрижила волосся
Оля Цибульська поділилася, навіщо відчикрижила волосся

Оля Цибульська поділилася, навіщо відчикрижила волосся

Популярна співачка Оля Цибульська, яка нещодавно змінила імідж, розповіла, навіщо вдалася до змін.

Так, артистка поділилася, що спершу захотіла зробити більш екстремальну зачіску. Втім, перукарка переконала зірку не ризикувати, йдеться у "Світському житті".

Мені вже не 30 і ще не 40. Мені захотілося щось змінити. Приїхала до міста моя перукарка, яка виїхала із столиці і написала мені меседж. Я приїхала до неї і кажу: "А давай коротко і голимо скроні?!". Вона каже: "Зупинися, що ти говориш! Це не сексі, а ти сексікиця. Тому давай коротко, але тримай себе в рамках". Мабуть, ПМС!
пригадала виконавиця

Невдовзі знаменитість святкуватиме ювілей. Оля розповіла, як планує зустрічати 35 день народження.

Коли я святкувала 16-річчя, я так плакала всю вечірку, бо мені здалося, що я ось відчуваю свій вік. Життя таке швидкоплинне. Зараз, коли буде 35, я вже поважаю себе, я кайфую від стану! Я подобаюся собі на фото більше, ніж у 16. Я мрію, що це буде камерний, класний концерт, а там як бог дасть
поділилася Цибульська

Відео Чому напередодні власного ювілея Оля Цибульська вирішила змінити зачіску

Оля Цибульська поділилася, чому вона так і не знялася в жодній кінострічці її кума DZIDZIO. Співачка розказала, як планує відсвяткувати свій 35-річний ювілей. Чому напередодні власного ювілея Оля Цибульська вирішила змінити зачіску – дивіться. Повні випуски дивіться на 1+1 video

Нагадаємо, не так давно ненафарбована Оля Цибульська у мереживному боді млосно позувала в дзеркалі. Співачка поділилася пікантним відео.

Источник материала
Поделиться сюжетом