Доба на Донбасі: бойовики відкривали вогонь поблизу Авдіївки
Доба на Донбасі: бойовики відкривали вогонь поблизу Авдіївки

Доба на Донбасі: бойовики відкривали вогонь поблизу Авдіївки

Від початку поточної доби, 18 жовтня, на Донбасі збройні формування Російської Федерації один раз порушили режим припинення вогню. Бойових втрат і поранень серед особового складу Об’єднаних сил немає.

Про це йдеться у вечірньому зведенні пресcлужби штабу ООС.

Так, поблизу міста Авдіївка у Донецькій області бойовики застосували ручний протитанковий гранатомет та стрілецьку зброю.

"У відповідь на вогневі провокації противника наші воїни зброю не застосовували. Перебуваючи у готовності до адекватного реагування на будь-які провокаційні дії противника, українські військовослужбовці дотримуються режиму припинення вогню в повному обсязі", - йдеться в повідомленні.

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил, як зазначають в штабі, залишається контрольованою.

"Захисники України не втрачають пильності та продовжують непохитно виконувати завдання із захисту українського народу", - резюмували в штабі ООС.

Нагадаємо, що за минулу добу, 17 жовтня, російсько-окупаційні війська п’ять разів порушили режим припинення вогню, який діє від 22 липня 2020 року. Бойовики стріляли з гранатометів біля Водяного, Авдіївки, Шумів. Також їхні безпілотники двічі перетнули лінію розмежування.

Відео У Луганській області російські окупанти порушують домовленості про умови перемир‘я – активно риють окопи

Відстань між окопами стає критично близькою, кажуть наші бійці. Водночас, наказів присікти таку ворожу інженерну активність зі штабу не надходить. Натомість, загарбники завели на передову групу російських спецпризначенців. І вони стріляють усе частіше і зухваліше. Про оперативну ситуацію на ділянці фронту в районі Оріхового, Дмитро Мороз. Повні випуски дивіться на 1+1 video

Источник материала
Поделиться сюжетом