Двоє підлітків до смерті побили 32-річного чоловіка у Миколаївській області
Двоє підлітків до смерті побили 32-річного чоловіка у Миколаївській області

Двоє підлітків до смерті побили 32-річного чоловіка у Миколаївській області

У неділю, 18 жовтня, у місті Новий Буг Миколаївської області поліцейські затримали двох неповнолітніх, які до смерті побили 32-річного чоловіка. Ними виявилися двоє місцевих жителів райцентру 16-ти та 17-ти років.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

До поліції надійшло повідомлення, що на місцевому стадіоні виявлене тіло чоловіка. На місці поліцейські встановили, що на тілі загиблого є численні сліди побиття.

Правоохоронці встановили особи зловмисників впродовж декількох годин.

"Зі слів неповнолітніх, між ними та загиблим виник конфлікт, у ході якого вони нанесли потерпілому тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні.

Відомості про подію внесені до ЄРДР за ознаками ч. 2 ст. 121 КК України "Умисне тяжке тілесне ушкодження". Хлопцям загрожує позбавлення волі на строк до 10 років.

Неповнолітніх затримано. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру у скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство.

Нагадаємо, що в Одесі на території футбольного клубу "Чорноморець" трапився конфлікт між двома підлітками. Один з них вдарив іншого ножем у живіт.

Відео У центрі Києва через дорожню суперечку побили колишнього атовця та його дружину

Просто в центрі Києва через дорожню суперечку побили колишнього атовця і полоненого Івана Дєєва та його дружину. Сталось це напередодні, про ситуацію розповіли у соцмережах його друзі. ТСН дружина Дєєва Людмила розповіла: вони рухались в авто вузькою дорогою. Там були розмежувальні стовпчики. Автівка перед ними раптово зупинилась, аби висадити пасажира. Рушати далі Дєєв не міг, посигналив. Після словесної суперечки, каже Людмила, двоє чоловіків підбігли і почали бити Івана, штовхнули і її. У військового - перелам щелепно-носової кістки і забиття коліна, в його дружини - перелам пальця та забита спина. Поліція на місце прибула, однак до того часу чоловіки в авто вже поїхали.  Виявилось, вони також написали заяву до поліції про ушкодження.    

Источник материала
Поделиться сюжетом