На Донбасі бойовики чотири рази порушили "тишу": використовували гранатомети та стрілецьку зброю
На Донбасі бойовики чотири рази порушили "тишу": використовували гранатомети та стрілецьку зброю

На Донбасі бойовики чотири рази порушили "тишу": використовували гранатомети та стрілецьку зброю

Від початку цієї доби збройні формування Російської Федерації на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню. Бойових втрат і поранень серед українських воїнівнемає.

Про це повідомляє штаб ООС.

"Від початку поточної доби, 22 жовтня, у смугах відповідальності наших бригад збройні формування Російської Федерації чотири рази порушили режим припинення вогню. Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог відкрив вогонь зі стрілецької зброї неподалік населеного пункту Артема. Окрім того, ворожі постріли з автоматичного станкового гранатомета зафіксовано поблизу Новолуганського, двічі ворог відкривав вогонь зі стрілецької зброї у районі населеного пункту Шуми", - йдеться у повідомленні.

Бойових втрат і поранень серед українських захисників немає. 

У штабі додають, що ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою підрозділами Збройних сил України та інших складових сил оборони.

"Українські військовослужбовці продовжують виконувати завдання за призначенням, неухильно дотримуючись мирних домовленостей", - зауважують в ООС.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 21 жовтня, російсько-окупаційні війська п’ять разів порушили домовленості, що почали діяти 27 липня 2020 року.

Відео Донбас, Крим та коронавірус: депутати Верховної Ради заслухали щорічне звернення президента

Війна і мир на Донбасі, повернення Криму до складу України та епідемія коронавірусу - це одні з тем щорічного звернення президента до Парламенту. Послання мусило відбутися ще навесні, на першу річницю його каденції, але, через карантин, виступ Зеленського відклали аж до осені. Весняний жорсткий карантин президент назвав правильним рішенням, коли між економікою і боротьбою за життя обрали порятунок людей. Що ще говорив президент, яких депутатів він вирішив відправити на передову і як на це реагували народні обранці – дивіться далі у випуску.

Донбас, Крим та коронавірус: депутати Верховної Ради заслухали щорічне звернення президента
Источник материала
loader
loader