На Донбасі бойовики двічі провокували українських воїнів – штаб ООС
На Донбасі бойовики двічі провокували українських воїнів – штаб ООС

На Донбасі бойовики двічі провокували українських воїнів – штаб ООС

Від початку поточної доби, 24 жовтня, на Донбасі на ділянках відповідальності українських підрозділів зафіксоване два порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Бойових втрат і поранень серед українських військовослужбовців немає. Про це йдеться у вечірньому зведенні пресcлужби штабу ООС.

Так, неподалік населеного пункту Шуми у Донецькій області російські найманці двічі провокували українських воїнів неприцільними пострілами зі стрілецької зброї. Вогонь у відповідь українські бійці не відкривали.

"Перебуваючи напоготові до адекватного реагування на будь-які провокативні дії противника, підрозділи Об’єднаних сил дотримуються досягнутих мирних домовленостей у повному обсязі", - йдеться в повідомленні.

В штабі зазначають, що ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою українськими військовослужбовцями.

"Дотримуючись умов домовленостей, досягнутих 22 липня 2020 року, наші воїни продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням", - резюмували в штабі ООС.

Нагадаємо, що на Донбасі за минулу добу, 23 жовтня, збройні формування РФ двічі порушили режим "тиші".

Відео На приморській ділянці фронту окупанти випустили по українських позиціях понад 20 гранат

Стріляють з автоматів та мінують російськими мінами. На приморській ділянці фронту лише упродовж вечора неділі окупанти вистрелили у бік лінії оборони українських воїнів понад 20 гранат. Використавши перемир'я для зміцнення власних укріплень, чужинці чим далі частіше застосовують і великокаліберні кулемети, і важкі міни. Докладніше – у сюжеті.    

На приморській ділянці фронту окупанти випустили по українських позиціях понад 20 гранат
Источник материала
loader
loader