Бойовики порушили перемир'я біля Зайцевого - штаб ООС
Бойовики порушили перемир'я біля Зайцевого - штаб ООС

Бойовики порушили перемир'я біля Зайцевого - штаб ООС

Від початку поточної доби, 31 жовтня, на Донбасі на ділянках відповідальності українських підрозділів зафіксовано одне порушення домовленостей, досягнутих 22 липня 2020 року, з боку збройних формувань Російської Федерації.

Про це йдеться у вечірньому зведенні пресcлужби штабу ООС.

Так, у Донецькій області районі населеного пункту Зайцеве бойовики застосували ручний протитанковий гранатомет.

"Постріли не становили загрози українським військовослужбовцям. Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається стабільною та повністю контрольованою українськими воїнами. Наші воїни не втрачають пильності та продовжують непохитно виконувати завдання із захисту територіальної цілісності та недоторканості держави", - йдеться в повідомленні.

Також, за даними штабу, у районі проведення операції виконують завдання інші складові сил оборони.

"Перебуваючи у готовності адекватно реагувати на будь-які підступні та провокаційні дії противника, українські воїни дотримуються режиму припинення вогню", - резюмували в штабі ООС.

Нагадаємо, що упродовж минулої доби, 30 жовтня, збройні формування РФ тричі порушили домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року.

Відео Під час обстрілів ворожих бойовиків загинули двоє українських військових

Утрати на передовій. Двоє українських військових загинули вночі під час обстрілу в районі Водяного. Це 30-річний старший сержант Михайло Старостін і сержант Володимир Бондарюк, йому було 27. Окупанти вночі прицільно обстріляли позиції української армії з гранатометів. Іще двоє бійців зазнали поранень напередодні ввечері на різних ділянках фронту. Українські воїни відповіли вогнем. Командувач Об'єднаних сил Володимир Кравченко виступив із заявою. І за його оцінкою, сьогоднішній обстріл доводить: російські збройні формування миру не прагнуть і спрямовано йдуть на зрив домовленостей про припинення вогню.      

Під час обстрілів ворожих бойовиків загинули двоє українських військових
Источник материала
loader
loader