Протягом доби бойовики двічі порушили режим припинення вогню - ООС
Протягом доби бойовики двічі порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом доби бойовики двічі порушили режим припинення вогню - ООС

Упродовж минулої доби, 2 листопада, у смугах відповідальності українських бригад зафіксовано два порушення режиму припинення вогнюз боку збройних формувань Російської Федерації.

Про це повідомили у ранковому зведенні ООС 3 листопада.

Біля населеного пункту Шуми окупанти застосували підствольний гранатомет та стрілецьку зброю. Неподалік Старогнатівки бойовики використали підствольний гранатомет.

Бойових втрат і поранень серед українських захисників унаслідок ворожих пострілів не було, повідомили у штабі. Попри порушення домовленостей окупантами, ситуацію в районі ООС називають контрольованою. 

Від початку поточної доби, 3 листопада, на усіх ділянках лінії розмежування спостерігається тиша. Вогневих провокацій із боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Як повідомлялося, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил загострилась: в останній дні жовтня загинуло двоє військовослужбовцівта двоє отримали поранення. Російсько-окупаційні війська порушили домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року під час засідання Тристоронньої контактної групи. Упродовж минулої доби зафіксовано п’ять порушень режиму припинення вогню з боку окупантів. 

Відео Втрати на передовій: у районі Водяного загинули двоє українських воїнів

Окупанти вночі прицільно обстріляли позиції української армії з гранатометів. Іще двоє зазнали поранень напередодні ввечері на різних ділянках фронту - в одного поцілили зі стрілецької зброї, інший постраждав від осколків гранати, скинутої ворожим безпілотником. Українські воїни відповіли вогнем. Командувач ООС Володимир Кравченко виступив із заявою. За його оцінкою, сьогоднішній обстріл доводить: російські збройні формування миру не прагнуть і спрямовано йдуть на зрив домовленостей про припинення вогню. Докладніше – далі.    

Втрати на передовій: у районі Водяного загинули двоє українських воїнів
Источник материала
loader
loader