У Рівному біля школи зґвалтували ученицю
У Рівному біля школи зґвалтували ученицю

У Рівному біля школи зґвалтували ученицю

У Рівному поблизу навчального закладу невідомий зґвалтував школярку.Дівчинкапро те, що сталося, розповіла  заступниці директора школи, яка й повідомила до поліції.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

"До поліції сьогодні, 10 листопада, близько 10-ї ранку надійшло повідомлення від заступника директора однієї із рівненських шкіл: учениця розповіла їй, що поблизу закладу її зґвалтував невідомий чоловік", - йдеться у повідомленні.

У результаті проведених оперативних розшукових заходів поліцейські встановили особу чоловіка, який може бути причетний до скоєного злочину.  Наразі вирішується питання про правову кваліфікацію та внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нагадаємо, у Конотопі Сумської області чоловік затягнув 14-річну дівчину до кладовища та зґвалтував. Поліцейські затримали зловмисника та оголосили про підозру у вчиненні цього кримінального правопорушення. 

Відео Чоловік у Львівській області ретельно фіксував, як розбещував і ґвалтував дітей

Розбещував і ґвалтував дітей. Усе це фотографував, знімав на відео і ретельно занотовував. У цій моторошній бухгалтерії записи щонайменше за 12 років. У Львівській області правоохоронці вручили підозру 46-річному чоловіку, який кривдив неповнолітніх. Шість його жертв уже зважилися написати заяву до поліції. Але насправді їх значно більше. Історія однієї з потерпілих - у сюжеті.  

Чоловік у Львівській області ретельно фіксував, як розбещував і ґвалтував дітей
Автор:
Анжела Слюсаренко
Источник материала
loader
loader