19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Кернес уперше вийшов на зв'язок і вразив українців
Кернес уперше вийшов на зв'язок і вразив українців

Кернес уперше вийшов на зв'язок і вразив українців

У мережі нарешті показали, що наразі відбувається із Геннадієм Кернесом

Геннадій Кернес, лідер блоку "Успішний Харків" і харківський міський голова нарешті вийшов на зв'язок. Точніше його фото опублікував друг, наближений до Кернеса, бізнесмен Павло Фукс.

З 17 вересня Геннадій Кернес лікується в німецькій клініці Шаріте. Тривалий час від нього не було ні слуху ні духу. У мережі навіть запустили фейк про смерть Геннадія Кернеса. Про це написало багато блогерів та відомих в Україні діячів. Проте невістка Кернеса та прес-секретар цю звістку заперечили.

Приєднуйтесь до нас в Telegram

Павло Фукс опублікував на своєму телеграм-каналі фото з Кернесом, підписавши його: "Геннадій Адольфович передає привіт із Шаріте".

На фото додані слова від самого Кернеса: "Передаю привіт всім харків'янам! І окремий привіт всім, хто мене загубив".

Фото зробив пасинок Кернеса. Це перша фото мера за майже два місяці.

Нагадаємо, Кернес хворів коронавірусом. До "Шаріте" його направили приватним літаком. Там він лікує наслідки коронавірусної хвороби. З вересня про стан здоров'я Кернеса постійно надходять неоднозначні новини.

Цікаво, що поліція навіть відкривала кримінальне провадження про зникнення міського голови Харкова. Проте виявилося, що заяву написав місцевий житель. Кернеса знайшли за пів години - прото зателефонували його рідним.

Повернутися Кернес має до 20 грудня. Саме в цей день він має скласти присягу і втретє стати мером Харкова.

Читайте нас у Viber!

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що губернатор Харківщини Олексій Кучер посміявся з Геннадія Кернеса, записавши пародію на нього та Добкіна.

Також портал MY.UA писав, що Харків добряче потрясло на днях, купа людей залишилась без роботи, вулиці заполонили протестувальники.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом