У Дніпрі керівник КП і місцевий бізнесмен привласнили понад мільйон бюджетних коштів, виділених на ремонт
У Дніпрі керівник КП і місцевий бізнесмен привласнили понад мільйон бюджетних коштів, виділених на ремонт

У Дніпрі керівник КП і місцевий бізнесмен привласнили понад мільйон бюджетних коштів, виділених на ремонт

У Дніпровській міській раді керівник комунального підприємства разом із місцевим бізнесменом привласнили 1 200 000 бюджетних коштів.

Про це йдеться 12 листопада в сюжеті ТСН.19:30

Минулого літа, коли головна переправа через Дніпро була на капітальному ремонті, міський голова подарував дніпрянам право безкоштовно діставатися з одного берега на інший. На це з бюджету міста виділено 1 800 000 гривень.

З них - 600 тисяч гривень справді пішло фірмам за транспортні послуги. Але в акті виконаних робіт керівник комунального підприємства та бізнесмен свідомо завищили кількість перевезених пасажирів. Плату за їхнє перевезення привласнили. Обвинуваченим уже обрали запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. Керівник КП вийшов під заставу в 1 200 000 гривень.

Начальник першого відділу процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури Андрій Дяченко повідомив, що тендер був проведений на 1 800 000 тисяч. Цю суму, за його словами, директор комунального підприємтсва, діючи у змові з ФОП, громадянин України, привласнили понад мільйон двісті тисяч.

Відповідний обвинувальний акт обласна прокуратура спрямувала до суду.

Відео У Дніпрі керівник комунального підприємства та бізнесмен привласнили 1 мільйон 200 тисяч гривень

Черговий випадок розкрадання в міській раді Дніпра. Керівник комунального підприємства разом із місцевим бізнесменом привласнили 1 мільйон 200 тисяч бюджетних коштів. Відповідний обвинувальний акт обласна прокуратура спрямувала до суду. Минулого літа, коли головна переправа через Дніпро була на капремонті, міський голова подарував дніпрянам право безкоштовно діставатися з одного берега на інший. На це з бюджету міста було виділено 1 мільйон 800 тисяч гривень. 600 тисяч справді пішло фірмам за транспортні послуги. Але в акті виконаних робіт свідомо завищили кількість перевезених пасажирів. Плату за їх перевезення – привласнили. Обвинуваченим уже обрали запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны