Микола Тищенко підтримав карантин «вихідного дня»: «Велюр» перетворюється в заправку
Микола Тищенко підтримав карантин «вихідного дня»: «Велюр» перетворюється в заправку

Микола Тищенко підтримав карантин «вихідного дня»: «Велюр» перетворюється в заправку

Микола Тищенко, нардеп від «Слуги народу», визнав, що Україна по рівню економічного розвитку відстає від інших країн Європи. Але в ситуації з поширенням коронавірусу, він згоден на карантин «вихідного дня» 

Микола Тищенко зауважив, що в Україні вже другий день поспіль більше 11тисяч хворих ковідом за добу. 

«Засуджую дії мерів окремих міст, які в своїх заявах заперечують небезпечну ситуацію з коронавірусом і просто намагаються загравати з суспільством. Закони та укази однакові для всіх. І якщо їх не виконувати зараз, то карантин "вихідного дня" може легко перерости в локдаун для всієї України» - написав Тищенко у себе в Facebook.

Второй день подряд в Украине антирекорд - 11787 новых случаев. По состоянию на 13 ноября Украина находится на 19...

Опубликовано Николаем Тищенко Пятница, 13 ноября 2020 г.
Читайте нас в Telegram та Viber!

Представники ресторанного бізнесу протестують проти введення карантину "вихідного дня", який запропонували в Міністерстві охорони здоров'я.

Вони бояться, щоб такі обмеження не привели до критичних наслідків - велика частина підприємців просто можуть не впоратися зі збитками, які завдасть карантин.

Власники ресторанного бізнесу пояснили, що після карантину "вихідного дня" не зможуть відновити роботу половина закладів. 

Про це 24 каналу розповів ресторатор, учасник акції Тарас Середюк. 

«Шановні міністри, ви самі ходите по ресторанах по 2 - 3 рази на тиждень. Вам просто нікуди буде ходити, подумайте про це. "Велюр" всіх не прогодує», - сказав ресторатор. 

Власником ресторану «Велюр» є нардеп від "Слуги народу" Микола Тищенко. У квітні, коли проходив локдаун в Україні, журналісти Bihus.info зафіксували, що ресторан нардепа працював, незважаючи на заборону.

З цього приводу в мережі вже з'являються відповідні жарти. А може і не жарти, як знати.

Портал MY.UA повідомляв, що Прем'єр-міністр України нагадав мерам міст, які відмовилися вводити карантин "вихідного дня", про те, що у них немає ніяких повноважень не підпорядковуватися Кабміну. 

Україні передбачили, що період розвитку країни настане тільки після 2022 року. До цього доведеться дожити. Яким буде наступний рік, читайте на порталі MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом