Суспільство обурене до краю: «Захисник України змушений ночувати посеред траси»
Суспільство обурене до краю: «Захисник України змушений ночувати посеред траси»

Суспільство обурене до краю: «Захисник України змушений ночувати посеред траси»

Українські патріоти, військові, котрі на фронті відстоювали свої погляди, продовжують це робити і на мирній території. Тут йде війна інформаційна

Ще у кінці січня громадські активісти Ярина Чорногуз та Настьонка Конфедерат в знак протесту проти російських інформаційних продуктів вийшли посеред траси вночі з автобусу Луцьк – Київ пicля вiдмoви вoдiя вимкнути pociйcький cepiaл.

Тепер така ж історія трапилася з бійцем Української Добровольчої Армії Олександром Дроботом, позивний «Флай», який останнього року їздив постійно на ротації госпітальєрів як водій-парамедик.

 Він повертався з протесту Арти до Чернівців автобусом, квиток на який купив у тих самих Busfor, перевізник вказаний у квитку - «ДенисівкаТДВ».

Коли Флай підійшов і попросив вимкнути російський серіал, водій йому відмовив і відповів щось у дусі «цей серіал крутить легальний канал».

Флай вийшов посеред траси з автобуса, після чого ночував у спальнику посеред тієї ж траси, а тоді йшов кілька кілометрів пішки до найближчого вокзалу.

До уваги спільноти та журналістів, які підтримали нас із Настьонко Конфедерат, коли ми вийшли в кінці січня вночі серед...

Опубликовано Yaryna Chornohuz Четверг, 12 ноября 2020 г.

Читайте нас в Telegram і Viber

Людина, яка роками воювала і жила на передовій, як доброволець, змушена була ночувати посеред траси у спальнику через російський серіал увімкнений на весь салон.

 Це після того, як було внесено депутатами Законопроект проти акустичного насильства в транспорті.

«Хочу спитати перевізників, чи ви хоч раз беручи на роботу водія чи, інструктуючи його про нововведення, роз’яснювали їм суть цього терміну «акустичне насильство»? 
Вам не соромно за цю ситуацію? Що ви поставили вдруге після гучного інциденту в таке положення бійця-добровольця? Який захищав як доброволець зі зброєю дороги, по яких ваші автобуси їздять від окупації? 
Який вивозив поранених і загиблих на машині з передових позицій? Мене обурює ця ситуація до краю. Вимагаю від перевізника звільнити водія рейсу, яким їхав Флай та попросити вибачення у нього за таку відверту неповагу» - зазначила волонтерка.

Наталія Дробот, дружина бійця, прийшла в Чернівцях з плакатом «Припиніть акустичне насилля в транспорті» зустріти автобус, щоб подивитися водієві в очі і сказати, що вона думає про його вчинок.

Ярині Чорногуз соромно за таких співвітчизників.

Нагадуємо, що 14 листопада відзначається відразу три релігійних свята. 

Карантин "вихідного дня" як і раніше викликає хвилю обурення серед власників бізнесу. Як на таке нововведення відреагував Микола Тищенко, власник ресторану "Велюр", читайте на порталі MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом