Віктор Дяченко стане новим ведучим міжрегіонального «Ранку на Суспільному»
Віктор Дяченко стане новим ведучим міжрегіонального «Ранку на Суспільному»

Віктор Дяченко стане новим ведучим міжрегіонального «Ранку на Суспільному»

Із 16 листопада до команди ведучих міжрегіональної програми «Ранок на Суспільному», яка виходить по буднях з 6:30 до 9:00 в ефірі філій Національної суспільної телерадіокомпанії України, приєднається Віктор Дяченко.

Про це 13 листопада у прямому ефірі регіональних каналів НСТУ сказали ведучі «Ранку на Суспільному» Олександр Єльцов та Антоніна Антоша. Він разом із Ольгою Топольницькою чергуватиметься тиждень через тиждень з Олександром Єльцовим та Антоніною Антошею.

Віктор Дяченко замінить Олеся Гарджука, який перейшов на інший проєкт. Віктор Дяченко – не нова людина у команді «Ранку на Суспільному». Він із серпня 2020 року є автором і ведучим рубрики про фактчекінг у межах «Ранку на Суспільному». Ведучий щотижня розповідає, як перевірити інформацію, яку дізнаємося зі ЗМІ й соцмереж, на прикладах пояснює, якими мають бути новини, де шукати брехню та які інструменти стануть у пригоді для фактчекінгу.

У листопаді 2020 року до Дня української писемності та мови уже як ведучий «Ранку на Суспільному» Віктор Дяченко разом із колегами записав кілька коротких роликів-пояснень, аби звернути увагу глядачів на помилки в щоденному слововживанні.

Нагадаємо, 15 липня 2020 року запустили велике міжрегіональне ток-шоу «Ранок на Суспільному», яке транслюють в ефірі всі регіональні канали філій Національної суспільної телерадіокомпанії України. Ведучі працюють у Суспільній студії в телецентрі в Києві, у межах програми виходять сюжети зі всіх філій, а також є прямі включення з регіонів. 

У жовтні «Ранок на Суспільному» розпочав вихід із перекладом жестовою мовою.

Фото, відео: Суспільного мовлення

Источник материала
Поделиться сюжетом