Окупанти на Донбасі п'ять разів порушили режим "тиші": наші військові відповіли
Окупанти на Донбасі п'ять разів порушили режим "тиші": наші військові відповіли

Окупанти на Донбасі п'ять разів порушили режим "тиші": наші військові відповіли

Упродовж минулої доби, 13 листопада, російсько-окупаційні війська 5 разівпорушили домовленостіпро припинення вогню. Ворог обстрілював позиції українських військових поблизу Кам'янки, Водяного, Мар'їнки та Шумів. 

Про це йдеться в ранковому зведенні Об'єднаних сил. 

Поблизу Кам’янки бойовики застосували міномет калібру 82 міліметри. Неподалік Водяного противник здійснив постріли з автоматичного станкового гранатомета та ручного протитанкового гранатомета. А в районі населеного пункту Мар’їнка відкрив вогоньворожий снайпер.

Для збереження життя та здоров’я українських захисників, наші воїни дали адекватну відповідь, після чого ворожий вогонь було припинено.

Ще на одній ділянці, в районі Шумів, російські окупанти застосували БПЛА, обладнаний для скидання пострілу ВОГ-17. Засобами радіоелектронної боротьби Об’єднаних сил безпілотник противника було успішно подавлено.

Бойових втрат та поранень серед українських воїнів не було.

Від початку поточної доби, 14 листопада, порушень режиму "тиші" на всіх ділянках лінії розмежування не зафіксовано.

Українські захисники повністю контролюють ситуацію в районі проведення операції і перебувають напоготові для негайного реагування на ймовірні виклики з боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців.

Нагадаємо, протягом доби, 12 листопада бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню на ділянках відповідальності українських підрозділів.

Автор:
Лінда Хурані
Источник материала
loader
loader