Війна на Донбасі: бойовики відкривали вогонь біля Водяного
Війна на Донбасі: бойовики відкривали вогонь біля Водяного

Війна на Донбасі: бойовики відкривали вогонь біля Водяного

Упродовж поточної доби, 14 листопада, на Донбасі у районах відповідальності українських бригад зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Бойових втрат і поранень серед особового складу Об’єднаних сил немає. Про це йдеться у вечірньому зведенні пресcлужби штабу ООС.

Так, у Донецькій області у районі населеного пункту Водяне бойовики відкривали вогонь з автоматичного станкового гранатомета.

"Українські захисники продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, ситуація в районі проведення ООС контролюється українськими воїнами.

Нагадаємо, що упродовж минулої доби, 13 листопада, російсько-окупаційні війська 5 разів порушили домовленості щодо припинення вогню. Бойовики обстрілювали позиції українських військових поблизу Кам'янки, Водяного, Мар'їнки та Шумів.

Відео Неподалік села Кам'янка бойовики застосували гранатомети – один український військовий поранений

Український військовий зазнав поранень під час обстрілів цієї ночі. Сталося це неподалік села Кам'янка, що у Донецькій області. Там бойовики застосували гранатомети та стрілецьку зброю. За інформацією штабу операції Об'єднаних сил, бійця із вогнепальними ранами доправили до лікарні - його стан задовільний.  

Неподалік села Кам'янка бойовики застосували гранатомети – один український військовий поранений
Автор:
Віра Хмельницька
Источник материала
loader
loader