Сутичка під ВР: поліція затримала одного з мітингувальників – подробиці
Сутичка під ВР: поліція затримала одного з мітингувальників – подробиці

Сутичка під ВР: поліція затримала одного з мітингувальників – подробиці

Поліція затримала мітингувальника на акції протесту під Верховною Радою проти карантину вихідного дня і введення касових апаратів. Учасники мітингу перекрили прохід до парламенту і заважали нардепам потрапити в будівлю Ради. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

"На неодноразові попередження правоохоронців припинити протиправні дії і не порушувати правопорядок, учасники акції не реагували. Поліцейські частково відтіснили громадян і зробили коридор для проходу народних депутатів. У цей момент один з учасників заходу вчинив злісну непокору законному розпорядженню і намагався вчинити з правоохоронцями бійку", – пояснили в поліції.

50-річного жителя Тернопільської області затримали і доставили у відділення поліції для з’ясування всіх обставин.

За даними ТСН, під ча бійки правоохоронці застосували сльозогінний газ. В результаті одна людина постраждала. Газ потрапив їй в очі, але за медичною допомогою постраждалий не звертався.

Вранці 17 листопада в урядовому кварталі Києва проходить протест підприємців через карантин вихідного дня і введення касових апаратів. Між мітингувальниками та правоохоронцями сталася сутичка.

Протестуючі також перекрили рух по вулиці Грушевського.

В Україні з 14 по 30 листопада ввели карантин вихідного дня. З 00:00 суботи до 00:00 понеділка на всій території України повинні діяти нові обмеження.

Таке рішення Кабміну викликало протест і критику представників бізнесу.

Источник материала
loader
loader