Протягом доби бойовики двічі порушили режим припинення вогню - ООС
Протягом доби бойовики двічі порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом доби бойовики двічі порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом минулої доби, 17 листопада, на ділянках відповідальності українських підрозділів зафіксовано два порушення домовленостей з боку збройних формувань Російської Федерації.

Про це повідомили у ранковому зведенні ООС 18 листопада. 

Поблизу Новотроїцького бойовики відкрили вогонь, застосувавши ручний протитанковий гранатомет. У районі Шумів бойовики застосували автоматичний станковий гранатомет та стрілецьку зброю.

Бойових втрат і поранень серед особового складу Об’єднаних сил не було. Ситуацію в районі проведення ООС називають контрольованою.

Від початку поточної доби, 18 листопада, порушень режиму тиші на всіх ділянках лінії розмежування не зафіксовано.

Як повідомлялося, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил загострилась: в останній дні жовтня загинуло двоє військовослужбовцівта двоє отримали поранення. Російсько-окупаційні війська порушили домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року під час засідання Тристоронньої контактної групи. 

Відео Втрати на передовій: у районі Водяного загинули двоє українських воїнів

Окупанти вночі прицільно обстріляли позиції української армії з гранатометів. Іще двоє зазнали поранень напередодні ввечері на різних ділянках фронту - в одного поцілили зі стрілецької зброї, інший постраждав від осколків гранати, скинутої ворожим безпілотником. Українські воїни відповіли вогнем. Командувач ООС Володимир Кравченко виступив із заявою. За його оцінкою, сьогоднішній обстріл доводить: російські збройні формування миру не прагнуть і спрямовано йдуть на зрив домовленостей про припинення вогню. Докладніше – далі.    

Втрати на передовій: у районі Водяного загинули двоє українських воїнів
Автор:
Тетяна Курпіта
Источник материала
loader
loader