Застрелений на Донбасі військовий виявився львівським десантником
Застрелений на Донбасі військовий виявився львівським десантником

Застрелений на Донбасі військовий виявився львівським десантником

КИЇВ. 18 листопада. УНН. Солдат, якого 16 листопада під час несення служби застрелили у Станиці Луганській, виявився військовослужбовцем контрактної служби львівської десантно-штурмової бригади, уродженцем Кіровоградщини Іваном Грошком. Про це УНН стало відомо з поінформованих джерел.

"Так, це військовослужбовець 80-ї ДШБ. Але іншої інформації, вибачте, не можу надати, адже є таємниця слідства”, - зазначив інформатор.

Додамо, що на своїй сторінці у Facebook про смерть військовослужбовця повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

"Із сумом повідомляємо, що 16 листопада 2020 року у районі проведення операції Об’єднаних сил під час несення служби по охороні базового табору загинув військовослужбовець 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, солдат Горошко Іван Сергійович. Уродженець Кіровоградської області, 1999 року народження. Обставини загибелі з’ясовуються (ведеться слідство). У військовослужбовця залишилась дружина, з якою вони чекали на дитину. Командування та особовий склад 80-ї окремої десантно-штурмової бригади висловлює щирі співчуття рідним та близьким захисника України", - зазначив Садовий.

Зазначимо, що попрощаються із загиблим завтра у Львові.

Нагадаємо, УНН повідомляв, що у Станиці Луганській сталося вбивство 21-річного військовослужбовця, яке спочатку намагалися видати за самогубство.

Теги по теме
Донбасс Убийство Львов и Львовская область
Источник материала
loader
loader