Протягом доби бойовики один раз порушили досягнуті домовленості - ООС
Протягом доби бойовики один раз порушили досягнуті домовленості - ООС

Протягом доби бойовики один раз порушили досягнуті домовленості - ООС

Упродовж минулої доби, 18 листопада, зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців.

Про це повідомили у ранковому зведенні ООС 19 листопада. 

В районі населеного пункту Мар’їнка бойовики застосували стрілецьку зброю. "Постріли не становили загрози життю та здоров’ю українських захисників, тому вогонь у відповідь вони не відкривали", - повідомили у штабі. Ситуацію в районі проведення ООС називають контрольованою.

Від початку нинішньої доби, 19 листопада, порушень умов домовленостей не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

Як повідомлялося,69 українських військових, зниклихна Донбасі від початку бойових дій на сході України, досі залишаються нерозшуканими. Їхня доля невідома. Такі дані, станом на 17 листопада, повідомили у Кадровому центрі Збройних сил України Міністерства оборони.

Відео Чому українські військові зараз особливо гостро сприймають втрати на фронті

Втрати на фронті українські бійці нині сприймають особливо гостро. Кажуть, одна справа - загинути в бою. І зовсім інше, коли для бойовиків вони стають просто живими мішенями. Подробиці – далі в сюжеті.    

Чому українські військові зараз особливо гостро сприймають втрати на фронті
Автор:
Віра Хмельницька
Источник материала
loader
loader