Доба на Донбасі: бойовики відкривали вогонь неподалік чотирьох населених пунктів
Доба на Донбасі: бойовики відкривали вогонь неподалік чотирьох населених пунктів

Доба на Донбасі: бойовики відкривали вогонь неподалік чотирьох населених пунктів

У четвер, 20 листопада, на Донбасі у районах відповідальності українських бригад зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців.

Бойових втрат та поранень серед воїнів Об’єднаних сил немає. Про це йдеться у вечірньому зведенні пресcлужби штабу ООС.

Так, у районі населеного пункту Шуми Донецької області бойовики намагався спровокувати українських воїнів, відкривши вогонь зі стрілецької зброї.

Окрім того, російські найманці застосували гранатомети різних систем, стрілецьку зброю неподалік Авдіївки, Кам’янки та Водяного.

"Неприцільний вогонь не становив загрози для життя та здоров’я українських військовослужбовців, тому вогонь у відповідь вони не відкривали", - зазначається в повідомленні.

У штабі запевняють, що ситуація в районі проведення ООС залишається контрольованою підрозділами Збройних сил України та інших складових сил оборони.

"Українські військовослужбовці продовжують виконувати завдання за призначенням, неухильно дотримуючись мирних домовленостей", - резюмували в штабі ООС.

Нагадаємо, що упродовж минулої доби, 19 листопада, бойовики двічі порушували режим припинення вогню і поранили українського військового.

Відео Бойовики під Горлівкою ночами облаштовують лінію оборони, а вдень запускають дрони

Бойовики під Горлівкою облаштовують лінію оборони. Причому намагаються робити це вночі, аби наші вояки не бачили нових вогневих точок. А вдень проросійські найманці піднімають дрони. І вони постійно висять над нашими позиціями. Більше про війну на Сході України

Бойовики під Горлівкою ночами облаштовують лінію оборони, а вдень запускають дрони
Автор:
Віра Хмельницька
Источник материала
loader
loader