Їздили на авто по сходах: скандал з депутатами на Львівщині отримав продовження
Їздили на авто по сходах: скандал з депутатами на Львівщині отримав продовження

Їздили на авто по сходах: скандал з депутатами на Львівщині отримав продовження

Скандал з депутатами, які хотіли проїхати у під'їзд в авто, отримав продовження / Скріншот

На Львівщині новообраних депутатів Миколу Пущака та Андрія Жидачека виключили з партії «Європейська солідарність» після скандалу, коли чоловіки виїхали на елітному авто по сходах багатоповерхівки.

Про це повідомляє прес-служба «ЄС».

«21 листопада радою Львівської обласної територіальної організації «Європейської Солідарності» прийнято рішення про виключення з лав партії двох її членів: Жидачека Андрія Богдановича, обраного депутатом Пустомитівської міської ради, та Пущака Миколу Зіновійовича, депутата Солонківської сільської ради, за вчинення ганебних дій, які суперечать цінностям партії», – йдеться у повідомленні.

Крім того, політична сила ініціює звільнення Пущака з посади заступника голови ОТГ та закликає депутатів скласти свої мандати.

Що передувало

  • У ніч на п’ятницю 20 листопада елітний позашляховик Mercedes G500 з депутатами намагався заїхати по сходах у під’їзд багатоповерхівки на околиці Пустомитів.
  • Жидачек вже вибачився перед мешканцями. Він пообіцяв відновити знищені сходи, а також придбати п'ять вогнегасників або камери спостереження як моральну компенсацію за збитки. Тому мешканці до поліції заяв не писали. Сам Микола Пущак заперечив свою причетність до нічного інциденту.

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram

Автор: Яна Ставська

Источник материала
loader
loader