На Донбасі окупанти дистанційно замінували українські позиції
На Донбасі окупанти дистанційно замінували українські позиції

На Донбасі окупанти дистанційно замінували українські позиції

Минулої доби, 25 листопада, збройні формування Російської Федерації та її найманці тричі порушили домовленості Тристоронньої контактної групи, що вступили в дію 27 липня 2020 року. Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

"Пострілами з гранатометів різних систем противник намагався спровокувати наших воїнів на ділянці у передмісті Авдіївки. Стрілецьку зброю та ручний протитанковий гранатомет російсько-окупаційні війська застосували неподалік Водяного", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, як зазначається, з боку тимчасово окупованої Ужівки у напрямку Водяного ворог здійснив дистанційне мінування позицій українських військ, використавши заборонені міни ПОМ-2.

"Від початку поточної доби, 26 листопада, порушень досягнутих мирних домовленостей не зафіксовано. Підрозділи Об’єднаних сил повністю контролюють ситуацію в районі проведення операції", - підкреслили у штабі.

Нагадаємо, Росія продовжує блокувати роботу контрольних пунктів пропуску на лінії розмежування. Домовитися про відкриття КПВВ "Щастя" та "Золоте" не вдалося під час засідання політичної та гуманітарної підгруп Тристоронньої контактної групи.

Источник материала
loader
loader