У Дрогобицькій виправній колонії засуджений за вбивство влаштував різанину
У Дрогобицькій виправній колонії засуджений за вбивство влаштував різанину

У Дрогобицькій виправній колонії засуджений за вбивство влаштував різанину

У Львівській області 55-річного в'язня Дрогобицької колонії підозрюють у вбивстві 63-річного засудженого, який відбував покарання у цьому ж виправному закладі.

Про це у суботу, 28 листопада, повідомили в Головному управлінні Національної поліції у Львівській області.

Зазначається, що напередодні до правоохоронців надійшло повідомлення про смерть на території колонії, розташованої у Дрогобичі.

"На тілі загиблого, 63-річного засудженого, експерти виявили колоті рани на спині", - розповіли копи. Вони встановили, що до вчинення злочину причетний засуджений, який відбуває покарання за вбивство.

У поліції відкрили кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство. Її санкція передбачає від семи до п'ятнадцяти років ув'язнення. Досудове розслідування триває, призначено експертизи.

Дрогобицька колонія
ГУ НП у Львівській області

Раніше у Кропивницькій виправній колонії внаслідок отриманих на виробництві паливних брикетів опіків помер засуджений після того, як до нього відмовилася їхати "швидка".

Відео Досі на волі залишається жінка, яка рила підкоп під колонію, аби звільнити сина

Жінка, що рила підкоп під Вільнянську колонію на Запоріжжі, - на волі, її не заарештували. Кримінальне провадження відкрили через два дні після затримання. Слідчі вважають: є докази того, що вона готувала втечу довічно засудженого сина. Під землею в сторону тюремного паркану 51-річна жінка викопала справжній підземний хід. ТСН побувала в тунелі і навіть побачила сучасну графиню Монте-Кристо.  

Досі на волі залишається жінка, яка рила підкоп під колонію, аби звільнити сина
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Оксана Сопрович
Источник материала
loader
loader