19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Бориславі створять унікальні зону відпочинку і кінотеатр за один мільйон гривень, - нардеп Саламаха
У Бориславі створять унікальні зону відпочинку і кінотеатр за один мільйон гривень, - нардеп Саламаха

У Бориславі створять унікальні зону відпочинку і кінотеатр за один мільйон гривень, - нардеп Саламаха

фото умовне.

Про фінансування проєкту повідомив на своїй сторінці у Фейсбук народний депутат Орест Саламаха.

Так, кошти для облаштування будуть спрямовані із Державного фонду регіонального розвитку.

Також, Саламаха повідомив, що Комітет з питань бюджету підтримав зміни до розподілу коштів ДФРР на здійснення заходів щодо підтримки територій, які передбачають фінансування проєкту «Створення зони відпочинку з мотузковим парком та кінотеатром під відкритим небом на території Бориславского міського парку", загальна вартість якого складає1 млн.

120,906 тис.

А ще, як наголошує народний обранець, це - єдиний такий проєкт, що фінансуються за кошти ДФРР, аналогів в Україні йому немає.

Серед іншого, Орест Саламаха повідомив і про інші "бюджетні" рішення.

- Також сьогодні на засіданні Комітету погодили перерозподіл видатків держбюджету, передбачених головним розпорядникам коштів державного бюджету, розподілу трансфертів з державного бюджету місцевим бюджетам, - повідомляє він на своїй сторінці у соцмережі.

- Зокрема, серед інших важливих питань підтримали збільшення видатків на покращення дорожньої інфраструктури:.

на 94 млн.

542,6 тис.

- збільшення обсягу видатків розвитку Державного агентства автомобільних доріг за програмою 3111610 “Розбудова прикордонної дорожньої інфраструктури на українсько-польському кордоні” (інвестиційний проект “Проект з будівництва, реконструкції та капітального ремонту автомобільних доріг західного регіону, для подальшого якісного поєднання їх з автомобільними дорогами Республіки Польща”, кредитор - Уряд Республіки Польща).

А ще - планується збільшення обсягу надання кредитів з держбюджету Державного агентства автомобільних доріг за програмою 3111600 “Розвиток автомагістралей та реформа дорожнього сектору”:.

Тоді як, на 1 млрд.

797 млн.

093,4 тис.

грн профінансують інвестиційний проект “Проект розвитку дорожньої галузі”,( кредитор - Міжнародний банк реконструкції та розвитку).

І, на 528 млн.

922,1 тис.

буде здійснено фінансування інвестиційного проекту “Другий проект покращення автомобільних доріг та безпеки руху” ( кредитор - Міжнародний банк реконструкції та розвитку).

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны