Балух уперше після нападу зробив пост у соцмережі і показав фото з клініки
Балух уперше після нападу зробив пост у соцмережі і показав фото з клініки

Балух уперше після нападу зробив пост у соцмережі і показав фото з клініки

Звільнений політв’язень Володимир Балух, якого жорстоко побили в Києві у вересні, уперше зробив допис у соцмережі після нападу. Активіст детально розповів про своє самопочуття та перебіг реабілітації.

Про це Володимир Балух повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Активіст каже, що вже два місяці перебуває у спеціалізованій клініці на лікуванні-реабілітації, попереду у нього важливий етап - операція. Зі слів Балуха, понад половину коштів на лікування покрив центр. Іншу частину витрат він оплатив сам, і ще частину йому допомогли зібрати небайдужі.

"Користуючись моментом "виходу у публічний простір", дякую усім, хто щиро вболював, молився, вірив, допомагав, долучався. Зокрема, завдяки вам я живий і впевненно рухаюся до одужання", - написав колишній бранець Кремля.

Крім того, Балух зауважив, що хоч і повернувся в соцмережі, але на час лікування й реабілітації може рідко з'являтися у Мережі.

Вітаю, УКРАЇНО ! Маю сьогодні привід і можливість вийти на зв'язок . Другій місяць я на лікуванні-реабілітації у...

Опубликовано Балухом Володимиром Вторник, 1 декабря 2020 г.

Нагадаємо, колишнього бранця Кремля Володимира Балуха після побиття знайшли лише вранці. Його госпіталізували з травмами з ПКіВ "Гідропарк". 

За словами друзів Балуха, 7 вересня, у річницю звільнення з російського полону, чоловік разом із колишніми бранцями святкував рік на волі. У ресторані в Балуха нібито виникла суперечка з російськомовною компанією саме через мову. Соратники припускають, що ці люди і могли здійснити на нього напад. 

Підозрюваного в нападі на Балуха затримали в ніч проти 8 вересня. Ним виявився 32-річний місцевий житель. За його словами, конфлікт ізпотерпілим відбувся на побутовому підґрунті.

Відео Володимир Балух після побиття прийшов до тями

Володимир Балух - колишній політв'язень Кремля - після побиття майже місяць тому прийшов до тями. За словами медиків, Володимир намагається щось говорити, але ще дуже слабкий. 8 вересня Балуха знайшли з переломами руки та ключиці, черепно-мозковою травмою, прооперували, і досі він перебував у медикаментозному сні. Нападника знайшли і арештували через 10 днів.  

ТСН. 14:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Анастасія Курило
Источник материала
Поделиться сюжетом