3 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Пенсійний фонд недоотримав мільярди, у відомстві вразили даними: "Геноцид українського народу"
Пенсійний фонд недоотримав мільярди, у відомстві вразили даними: "Геноцид українського народу"

Пенсійний фонд недоотримав мільярди, у відомстві вразили даними: "Геноцид українського народу"

У Пенсійному фонді України відзвітували про доходи й видатки протягом січня-листопада 2020 року

У відомстві представили українцям оперативні дані про те, які доходи були в Пенсійного фонду протягом вказаних місяців. Так, протягом січня-листопада 2020 року ПФУ отримав від держави 165. 9 мільярда гривень. Також був отриманий дохід у розмірі 251 мільярда гривень – це власні надходження фонду. 

Якщо порівнювати з минулим 2019 роком, то ситуація змінилася. У 2019 році протягом цих самих місяців від держави у ПФУ надійшло навіть більше коштів – 172.6 мільярда гривень. Проте власних надходжень було менше на 33.9 мільярда гривень (217.1 млрд). Якщо підсумовувати загальне число доходів, то в 2019 році вони становили 389.7 мільярда гривень, а в 2020 році зросли на 27.2 мільярда гривень і встановились на рівні 416.9 млрд.

Детальніше про доходи покаже інфографіка від Пенсійного фонду, де наочно представлені результати.

Ми є у Viber! Приєднуйтесь!

Також у відомстві повідомили, що за планом до ПФУ протягом вказаних місяців поточного року мало надійти 245.8 мільярда гривень від єдиного внеску, розподіленого на загальнообов'язкове пенсійне страхування. Проте фонд недоотримав 19.4 мільярда гривень, як бачимо за оперативними даними.

Видатки протягом січня-листопада 2020 року становили 435.3 мільярда гривень. Найбільшими вони були у квітні поточного року – за місяци було видано 47 мільярдів гривень. Минулого місяця (листопад) видатки були на рівні 40 мільярдів.

У підсумку бачимо, що видатки Пенсійного фонду на 18.4 млрд грн перевищили доходи фонду за той самий період.

Долучайтесь до нас в Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що українців можуть позбавити пенсії. Така ситуація пов'язана з отриманням заробітних плат у конвертах. Як це пов'язано, читайте в матеріалі.

Також портал MY.UA писав, що плата за комунальні послуги в Україні зросла більш ніж на 50%. Підраховано, що в середньому платіжка на одну сім'ю виросла з 555,5 до 741,9 грн. Українці не стримують люті з цього приводу, ситуацію навіть назвали "геноцидом народу".

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом