Українські військові збили ворожий дрон на Донбасі
Українські військові збили ворожий дрон на Донбасі

Українські військові збили ворожий дрон на Донбасі

Українським бійцям знадобилося кілька пострілів, щоб збити ворожий безпілотник 
Фото: facebook.com/pressjfo.news

Безпілотник було збито біля Авдіївки

Російські окупаційні війська від початку доби 9 грудня шість разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє командування операції Об'єднаних сил.

«Від початку поточної доби, 9 грудня, у районах відповідальності наших бригад зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню. Так, по українських позиціях неподалік Талаківки російсько-окупаційні війська двічі відкривали провокаційний вогонь з гранатометів різних систем. А поблизу Авдіївки – з автоматичного станкового гранатомета», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, для коригування вогню з АГС ворог застосував БПЛА типу «квадрокоптер» з боку населеного пункту Мінеральне. У відповідь українські військові відкрили вогонь зі стрілецької зброї та збили безпілотник противника після перетину лінії розмежування.

Бойових втрат і поранень серед українських військових унаслідок ворожих пострілів немає, запевнили в штабі.

В пресслужбі також повідомили, що українськими військовими було виявлено факт інженерного обладнання позицій противником у бік українських підрозділів в районі населеного пункту Водяне. Біля Луганського, для інженерного обладнання позицій з просуванням у бік підрозділів Об’єднаних сил, збройні формування Російської Федерації здійснили три підриви з використанням зарядів розмінування.

 

Опитування
Источник материала
loader
loader