У Трускавці вбили відомого кримінального авторитета: фото
У Трускавці вбили відомого кримінального авторитета: фото

У Трускавці вбили відомого кримінального авторитета: фото

Зіновія Пристая виявив місцевий мешканець на приватному подвір'ї з простреленими грудьми.

У місті Трускавці Львівської області вбили місцевого жителя. Тіло 50-річного чоловіка знайшлиу вівторок, 8 грудня, на території одного з домогосподарств в альтанці.

Про це повідомила пресслужба поліції області.

На тілі померлого правоохоронці виявили наскрізне вогнепальне поранення у груди. Особу вбитого встановили швидко – це 50-річний Зіновій Пристай, пише Depo.Львів.

Його називають місцевим кримінальним авторитетом 90-их років. У кримінальному світі Пристай був більш відомий на прізвисько Бзік.

Подвір'я, на якому сталося вбивство, належить матері загиблого. Будинок на вулиці Городище розташований на околиці міста. Тіло в альтанці на приватному подвір'ї виявив місцевий мешканець, який і викликав поліцію.

Наразі тривають оперативно-розшукові заходи та слідчі дії для встановлення та затримання причетних до скоєння вбивства. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Нагадаємо, у Києві вбили самотнього 65-річного музиканта для заволодіння його майном, а саме грошима, двома квартирами та іншими матеріальними цінностями.

Відео Позбавили життя заради двох квартир: історія вбивства київського музиканта Олександра Дерев’янка — Секретні матеріали

Вони пішли на вбивство заради двох квартир, а щоб приховати свій злочин, тіло вирішили залити бетоном. Страшну історію смерті відомого столичного музиканта Олександра Дерев'янка, яку розкрили правоохоронці, дивіться в нашому сюжеті. Повні випуски дивіться на 1+1 video

Позбавили життя заради двох квартир: історія вбивства київського музиканта Олександра Дерев’янка — Секретні матеріали
Секретні матеріали
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Оксана Руда
Источник материала
loader
loader