Політик розповів, як Зеленський ігнором вбиває Україну
Політик розповів, як Зеленський ігнором вбиває Україну

Політик розповів, як Зеленський ігнором вбиває Україну

Дмитро Лінько вважає, що попри переконання Зеленського, насправді Україна втрачає переговорні позиції, в порівнянні з попередніми роками.

Про це український політик розповів інтернет-виданню Новости Украины — From-UA.

Коментуючи позитивний пост Зеленського щодо того, що країні важко, але ми переможемо, Дмитро Лінько зазначив, що всі найгірші прогнози щодо політики Зеленського збулись і пишатись нема чим.

«Ми всі рік тому попереджали самого Зеленського, ми — це громадські активісти і опозиція, люди, які займаються політикою і розуміють, що вирішити питання війни не можна, просто подивившись в очі Путіну чи просто переставши стріляти. Його попереджалося, що ця зустріч не принесе бажаного результату, на який він очікував. Ми пам'ятаємо тоді, як робилися всі забаганки Кремля, аби тільки зустрітися, і це нам подавалося, як велика перемога, крок вперед, що лід трусонувся. Не було зустрічі Норманської три чи скільки років, а тут йому вдалося, і що вони про щось домовилися, підписали цей нікому непотрібний документ, який насправді виявляється ніяка не зрада, а величезна перемога. І от пройшов рік, і всі наші прогнози абсолютно на 100% збулися», - пояснив він.

Політик також наголосив на тому, що всі ніби-то «зрушення» в перемовинах з Путіним насправді є програшними для України.

«Про те, що ніякого зрушення це не дало, про те, що, подивившись Путіну в очі, там миру ми не побачимо, про те, що цей комюніке, яке підписали, будь-яке зобов'язання, взяте перед Путіним, є шкідливим для України. І виявилося шкідливим і для Зеленського, тому що і ті Мінські домовленості, на яких товчуться вже шостий рік, вони є шкідливими, їх не можна виконати. І в першу чергу, тому що Росія їх не збирається виконувати, - їх нам нав'язують, щоби ми їх виконали в односторонньому порядку, що є злочином проти України. І я сподіваюсь, що все ж таки зрозуміють, що це шлях в нікуди», - сказав співрозмовник.

Він розповів і про те, що ніякого розрекламованого Зеленським плану В не існує, а є намагання видавати бажане за дійсне.

«Але він (президент - прим.ред.) говорив нам, що він дає сам собі рік, щоби це реалізувати, а потім буде план Б. Плану Б немає, його просто не існує в природі. Очевидно, що зараз він або його соратники намагаються щось вигадати, якось зібрати з кожного ідеї по нитці і щось таке навигадувати. Але воно так просто не робиться. Так плани не будуються. І той мир або так зване перемир'я, яке нам зараз продають як мир, що у нас припинилися обстріли, насправді це просто бажання Зеленського ігнорувати війну, просто називаючи менше обстрілів, це значить, що немає війні. Ні. Наших бійців вбивають, причому наші солдати знаходяться навпроти гіршої позиції. В нас проблеми з постачанням армії, у нас зменшення бюджету на армію. Це все говорить, що ми втрачаємо позиції переговорні, в порівнянні з попередніми роками», - резюмував Лінько.



Источник материала
Поделиться сюжетом