Рух вантажного автотранспорту й автобусів залишається обмеженим у двох областях
Рух вантажного автотранспорту й автобусів залишається обмеженим у двох областях

Рух вантажного автотранспорту й автобусів залишається обмеженим у двох областях

У четвер, 10 грудня, від 16:00 введено тимчасове обмеження руху вантажного автотранспорту та автобусів на час обробки спецтехнікою дорожнього покриття у Київській та Житомирській областях.

"У зв’язку з несприятливими погодними умовами у вигляді випадання дощу при мінусовій температурі (до 2-3 градусів морозу), Службою автомобільних доріг з метою недопущення скоєння ДТП та утворення заторів, введено тимчасове обмеження руху вантажного автотранспорту та автобусів, на час обробки спецтехнікою дорожнього покриття у Київській та Житомирській області ", -  повідомляє пресслужба ДСНС.

Зазначається, що обмеження руху вантажного автотранспорту та автобусів у Рівненській області знято.

Також рятувальники закликають водіїв бути обережними і уважними, пересуваючись автошляхами за несприятливих умов.

"Дотримуйтеся безпечного швидкісного режиму, необхідної дистанції та зважайте на застереження фахівців, плануючи свій маршрут", - попереджають в ДСНС.

Нагадаємо, у Києві оголошено перший рівень небезпечності через ожеледицю.

Погодні умови у Києві та Київській області сильно ускладнюють дорожній рух. Патрульні вже отримують підвищену кількість викликів про ДТП, тому закликають і водіїв, і пішоходів бути особливо обачними.

Відео Погода в Україні: у більшості областей оголосили штормове попередження

Спочатку сильний вітер, а потім сніг із дощем. У більшій частині областей оголосили штормове попередження. Прогнозують потужний поривчастий вітер. Але ненадовго. Уже завтра на зміну вітру і морозу має прийти тепло. Разом із плюсовою температурою буде ще й сніг. Така погода триматиметься щонайменше тиждень. Потім знову мають вдарити морози.

Погода в Україні: у більшості областей оголосили штормове попередження
ТСН. 14:00
  • Facebook 2
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Олена Вус
Источник материала
loader
loader