Мер окупованого Дебальцевого підтримав дитячий садок аж на 40 гривень: фото підірвало мережу
Мер окупованого Дебальцевого підтримав дитячий садок аж на 40 гривень: фото підірвало мережу

Мер окупованого Дебальцевого підтримав дитячий садок аж на 40 гривень: фото підірвало мережу

Мер окупованого Дебальцевого проявив небувалу щедрість і подарував дитсадку кухонний віничок для збивання

Такою своєю щедрістю так званий мер Ігор Захаревич похвалився в мережі, але його дуже швидко розкритикували за такий презент для дітей. Пост незабаром був видалений із мережі, але, звичайно ж, уважні громадяни встигли заскрінити це досягнення «мера».

Захаревич написав у своєму вже видаленому пості, що турбота про дітей є найважливішим гарантом для існування будь-якої держави. Він підкреслив, що йому б хотілося якомога більше уваги приділяти підростаючому поколінню.

Захаревич похвалився, що зробив подарунок освітній установі «Ясла-сад №5 «Ладушки». Цій установі мер подарував, як він висловився, предмет, який необхідний для приготування їжі. Звичайно, не можна сперечатися, що віничок для збивання  не використовується на кухні, але такий презент викликав тільки глузування у місцевих жителів. Як стало відомо, вартість віничка в ОРДЛО становить приблизно 150 рублів.

Жителі саркастично обговорили мера міста, тому він незабаром прибрав пост зі своєї стрічки. До цього Захаревич опублікував не тільки пост, де сам себе похвалив, а й фото, на якому зображений момент вручення цього особливого подарунка - кухонного віничка для збивання.

Приєднуйтесь до нас в Telegram

Глузування викликав не тільки сам подарунок за 40 гривень, а й урочистість його вручення. До мера вийшла завідувачка дитячого садка, а фотограф зняв цей момент. Крім того, не тільки мер поділився подією в соцмережах, його також виклали на сайті міської адміністрації з поміткою "Турбота про дітей". Зараз вже всю інформацію про це на сайті почистили.

На жаль, ми вже не можемо поділитися коментарями з приводу вчинку мера, оскільки їх видалили разом із постом.

Раніше ми повідомляли, що на Донбасі готуються масштабні чистки. Окупантам стало дорого утримувати так багато чиновників в адміністраціях, тому гряде маса звільнень. Напередодні Нового року окупанти зазвичай здійснюють перевірки на територіях так званих Л/ДНР.

Друге, на що витрачатимуть менше коштів, - це гуманітарка. Її збираються скоротити в 2-3 рази або взагалі припинити видавати жителям Л/ДНР. Причина проста - гроші. До того ж, масштабний грабіж стосується і гуманітарки також. На Донбасі розкрадають все, що не так лежить.

Читайте нас у Viber!

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що в дитячий оздоровчий табір "Артек" у Криму окупанти закуповують зброю. Це дуже обурило правозахисників. Чи відповідатимуть за це винні, читайте в матеріалі.

Також портал MY.UA писав, що офіцер ЗСУ яскраво розніс окупантів на своєму телеграм-каналі. Він висловився з приводу новини про участь представників Л/ДНР в Раді безпеки ООН. Така новина недавно облетіла ЗМІ, але це виявилося не більше ніж черговою провокацією.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом