Льодяний колапс буде тривати: у Києві готуються збільшити кількість спецтехніки на дорогах
Льодяний колапс буде тривати: у Києві готуються збільшити кількість спецтехніки на дорогах

Льодяний колапс буде тривати: у Києві готуються збільшити кількість спецтехніки на дорогах

Вночі 12 грудня на вулицях Києва дороги і тротуари обробляли протиожеледними засобами. До цього задіяли 337 одиниць спецтехніки і 35 бригад з ручного прибирання(212 працівників).

Про це поінформували в пресслужбі КМДА.

"Цієї ночі дорожники посилено обробляли вулиці малоповерхової забудови (приватного сектору). За минулу добу було використано: 692,6 тонн солі; 1339,1 тонн піщано-соляної суміші; 94,5 тонн піску; 64,7 тонн рідких хлоридів", - йдеться у повідомленні.

Також у КМДА зазначили, що за прогнозами синоптиків, у найближчі дні можливий мокрий сніг і дощ за температури -2°С. Тому, кількість техніки може бути збільшено.

Нагадаємо, дощ і мороз 10 грудня перетворили на ковзанку дороги Києва. Через ожеледицю кількість потерпілих невпинно зростає. За останніми даними, у столиці травмувались понад 160 людей. Надзвичайники та синоптики попереджаютьукраїнців про збереження у суботу, 12 грудня, ожеледиці на дорогах.

Відео Ожеледиця в Києві: чи дали раду негоді комунальники

Посипані дороги і небезпечні тротуари: Київ вже другий день скутий кригою. Напередодні у столиці за мінусової температури пішов дощ, тож краплі вмить перетворювалися на лід. Ввечері місто застрягло у заторах, зокрема, через дрібні аварії. За ніч комунальники посипали вулиці реагентами, і на ранок масштабних заторів не було. А от тротуари, особливо біля будинків, подекуди залишаються дуже слизькими, через що чимало людей падають і дістають травми. Деякі, щоби йти, посипають перед собою тротуар сіллю. Знайшлися ті, кому негода стала за розвагу: кияни дістали ковзани і каталися біля своїх будинків, грали у хокей, а на автомобілях дрифтували на кризі.  

Ожеледиця в Києві: чи дали раду негоді комунальники
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Оксана Руда
Источник материала
loader
loader