Бойовики три рази обстріляли позиції ООС біля Мар'їнки, Водяного та Зайцевого
Бойовики три рази обстріляли позиції ООС біля Мар'їнки, Водяного та Зайцевого

Бойовики три рази обстріляли позиції ООС біля Мар'їнки, Водяного та Зайцевого

Минулої доби, 11 грудня, задокументовано три порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Зокрема, декілька пострілів з автоматичного станкового гранатомета помічено біля Мар'їнки. А по українських позиціях неподалік населених пунктів Водяне та Зайцеве противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС у ранковому зведенні 12 грудня.

Зазначається, що ворожі провокації не несли загрози нашим воїнам, тому українські захисники вогонь у відповідь не відкривали. Про порушення режиму припинення вогню збройними формуваннями Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.

Від початку поточної доби, 12 грудня, у смугах відповідальності наших бойових бригад обстрілів з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано, на усіх ділянках фронту спостерігалася тиша.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за даними української розвідки, на Донбасі бойовики обладнують нові окопи для кулеметників та ракетних комплексів на своїх передових позиціях. Також використовують цивільні споруди для прихованого розміщення засобів вогневого враження, у тому числі мінометів, поблизу лінії зіткнення.

Плейлист 95 відео Війна на Сході України. Актуальне

Найактуальніші новини зі Сходу України та зони проведення ООС дивіться у добірці сюжетів ТСН.

Війна на Сході України. Актуальне
Війна на Сході
  • Facebook 5
  • Twitter 1
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Ірина Загородня
Источник материала
loader
loader