Руйнівниця міфів: Уляна Супрун написала книгу під вельми оригінальною назвою
Руйнівниця міфів: Уляна Супрун написала книгу під вельми оригінальною назвою

Руйнівниця міфів: Уляна Супрун написала книгу під вельми оригінальною назвою

Колишня виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун написала книгу під назвою "Мочи манту".

Про це «творіння» вона розповіла на сторінці в соцмережі Фейсбук. Головним героєм книги виступає здоровий глузд, який веде боротьбу проти "совкового мракобісся", як про це розповідає Уляна Супрун.

Читайте нас в Telegram і Viber!

Так, екс-глава МОЗ заявила, що в той час, коли українські громадяни з побоюванням ставляться до вакцинації, не дивлячись на те, що в країні і в усьому світі пандемія коронавіруса, в той час, як один випадковий чих провокує закупівлю потрібних і непотрібних аптечних засобів і антибіотиків, в той час, як в шкільних підручниках закликають лікувати онкозахворювання за допомогою соди - Україна потребує нового героя. Героя, у якого вистачить сил перемогти совкове мракобісся і розірвати ланцюг помилкових рішень, які не дають можливості бути здоровими. Саме таким героєм, за словами Супрун, є здоровий глузд, головний персонаж книги "Мочи Манту".

Екс-виконуюча обов'язки міністра розповіла, що книга створена для того, щоб передати унікальний досвід її команди, який був зібраний за роки роботи в системі охорони здоров'я.

Супрун називає цю книгу продуктом, здатним послужити для українців гідом в області найпоширеніших міфів і фактів про здоров'я.

Відзначимо, книга вже вийшла в продаж в п'ятницю 11-го грудня.

Цікаво, що в Росії ось уже кілька років існує майже однойменний подкаст книги від видання "Медуза". Він називається "Намочи манту" і його ведуть меджурналісти Даша Саркісян, Маріанна Мірзоян і Карина Назаретян. Ці ж особи є ведучими некомерційного блогу доказової медицини з такою ж назвою.

Нагадаємо, що раніше портал новин MY.UA повідомляв, що в Україні хворих на коронавірус значно поменшало. Дізнайтеся про свіжу статистику МОЗ в матеріалі.

А також ми писали про те, що Немчинов оцінив, яку кількість хворих витримає українська медична система.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter

Приєднуйтесь до нас в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны