Водіїв попередили про ранкові тумани та ожеледицю
Водіїв попередили про ранкові тумани та ожеледицю

Водіїв попередили про ранкові тумани та ожеледицю

КИЇВ. 15 грудня. УНН. На ранок вівторка, 15 грудня, по Україні спостерігається туман, у низці областей місцями ожеледиця. При цьому проїзд основними дорогами по Україні забезпечено. Про це УНН повідомили у пресслужбі Укравтодору.

Станом на ранок 15 грудня, як зазначається, "у більшості західних, північних, центральних та східних областях тумани". "Покриття на дорогах державного значення в більшості областей мокре, у Кіровоградській та Сумській областях місцями ожеледиця", - повідомили дорожники.

Також вказано, що на перевальних ділянках доріг без опадів. Покриття місцями мокре.

"На дорогах державного значення виконуються роботи з обробки покриття доріг протиожеледними матеріалами спусків, підйомів, мостів, заокруглених ділянок тощо. Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено", - запевнили в агентстві.

При цьому у ДСНС зауважили, що, за даними Укргідрометцентру, 15 грудня у східних, Чернігівській, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській областях ожеледь, на дорогах ожеледиця.

"Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць", - попередили дорожнки.

Нагадаємо, на частині території України у вівторок, 15 грудня, очікується дощ з мокрим снігом, на дорогах місцями ожеледиця, температура повітря коливатиметься вдень у межах нуля градусів, на крайньому півдні - до 7 градусів тепла.

Теги по теме
прогноз погоды Дороги Укравтодор
Источник материала
loader
loader