ДБР скерувало до суду обвинувачення в умисному вбивстві щодо Чорновол
ДБР скерувало до суду обвинувачення в умисному вбивстві щодо Чорновол

ДБР скерувало до суду обвинувачення в умисному вбивстві щодо Чорновол

Слідчі Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування кримінального провадження за підозрою колишнього народного депутата України Тетяни Чорновол. Обвинувальний акт направлено до суду.

Про це 16 грудня повідомляє пресслужба відомства.

"За результатами досудового розслідування народний депутат України VIII скликання обвинувачується в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, вчиненого за попередньою змовою групою осіб способом, небезпечним для життя багатьох осіб (п.п. 5, 12 ч. 2 ст. 115 КК України)", - йдеться у повідомленні.

Як зазначає ДБР, за даними досудового розслідування, 18 лютого 2014 року Чорновол керувала діями групи осіб та безпосередньо брала участь у підпалі будівлі у центрі Києва на вулиці Липська, в якій був офіс Партії регіонів. Унаслідок пожежі загинув працівник 1948 року народження, що перебував у приміщені партійного офісу.

"Наразі сторона захисту ознайомилася з усіма матеріалами кримінального провадження. Обвинувальний акт у відповідності до вимог статті 291 КПК України направлено до суду", - додали у Держбюро розслідувань.

Нагадаємо, 15 грудня колишній народній депутатці Тетяні Чорновол вручили обвинувальний акту справі про умисне вбивстві в результаті підпалу партійного офісу "Партії регіонів" у 2014 році. 

Відео Держбюро розслідувань звинувачує колишню депутатку у смерті чоловіка в офісі "Партії регіонів"

Звинувачують у навмисному вбивстві. Державне бюро розслідування вручило обвинувачення колишній народній депутатці Тетяні Чорновол. Слідчі вважають її винною у смерті чоловіка в офісі "Партії регіонів" під час Революції Гідності. За версією слідства, взимку 2014 року Тетяна підпалила офіс партії, через що загинув охоронець. Наразі розслідування завершено і справу передано до суду.    

Держбюро розслідувань звинувачує колишню депутатку у смерті чоловіка в офісі "Партії регіонів"
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Источник материала
loader
loader