22 грудня – пітчинг сценаристів та акторів від DreamCast і Terrarium
22 грудня – пітчинг сценаристів та акторів від DreamCast і Terrarium

22 грудня – пітчинг сценаристів та акторів від DreamCast і Terrarium

Учасники Script & Cast pitch зможуть презентувати себе або свій проєкт перед продюсерами, кастинг-директорами, агентами й режисерами. Участь у заході — безкоштовна.

Щоб податися на відбір, актори мають підготувати презентацію та заповнити реєстраційну анкету на www.dreamcast.in.ua/pitch (для цього потрібно мати профіль на DreamCast).

«Акторам, як і представникам інших кінопрофесій, окрім творчого аспекту необхідний нетворкінг. Це одна з вагомих складових нашої професії. Керуючись зарубіжним досвідом і потребами до налагодження комунікацій, нових партнерств і запуску проєктів у цей виснажливий пандемічний час, ми вирішили створити окремий майданчик для нетворкінгу кінопрофесіоналів. У перспективі ми плануємо залучати представників більшості кінопрофесій до такого роду самопрезентації, а також зробити захід щорічним», — розповідає кастинг-директорка Ольга Любарова.

У сценарному відборі можуть брати участь студенти курсів Terrarium 2018/2019/2020 років. Для цього вони мають визначитися з проєктом, який буде пітчингуватись, і заповнити реєстраційну форму: shorturl.at/muJNP з коротким відеопітчем свого сценарію.

«Ми хочемо відібрати на пітчинг учасників наших попередніх сценарних курсів, які доопрацювали свою ідею для фільму та готові презентувати її кіноспільноті. Пітчинг потрібний для сценариста, оскільки він може не лише заявити/нагадати про свій проєкт, але й знайти собі продюсера, режисера чи команду для подальшої роботи. Хочеться, щоб можливість презентувати свій сценарій була доступною у кіносередовищі для тих, хто цього потребує», — коментує Олександра Сорохан, співорганізаторка заходу.

Учасників пітчингу обиратиме журі у складі режисерки, сценаристки й письменниці Марисі Нікітюк, кастинг-директорки Олени Шевчук, засновниці DreamCast, кастинг-директорки Ольги Любарової, засновника Terrarium Дмитра Сухолиткого-Собчука, проєктної менеджерки Terrarium Олександри Сорохан.

Подію можуть вільно відвідати всі учасники кінопроцесу. Для цього слід заповнити анкету тут: www.dreamcast.in.ua/pitch.

Організатори: кастинг-портал DreamCast і сценарна майстерня Terrarium за підтримки Українського культурного фонду. Генеральні партнери заходу - Zodiac.film та Latinium. Інформаційний партнер Script & Cast pitch — DzygaMDB.

Захід буде проходити за всіма вимогами МОЗ з обмеженою кількістю гостей та учасників. 

Для довідки:

DreamCast — професійний кастинг-портал для кастинг-директорів, акторів та агентів. Він дає змогу розміщувати кастинги, завантажувати акторські відео- і фотоматеріали, а також в автоматичному режимі отримувати сповіщення про нові проєкти.

Terrarium — платформа для сценаристів, де авторам допомагають розвинути власний проєкт. Terrarium організовує інтенсиви, воркшопи, лекторії та інші курси сценаристів.

Теги по теме
Другое
Источник материала
Поделиться сюжетом