PITCHUA3
PITCHUA3

PITCHUA3

PITCHUA3


Відкриває прийом заявок
PITCH UA 3 відкриває прийом заявок на підтримку якісного контенту для ТБ, digital та кінотеатрів: шоу, серіали, анімація – будь-які формати та жанри, головне, аби вони втілювали ідеї, які відповідають чотирьом соціально вагомим темам:
Я відчуваю зміни: реформуючи Україну
Об’єднуючи Україну: єдність у різноманітності
Медіа мають значення
Російськомовний контент: з’єднати роз’єднане
16 грудня під час офіційного відкриття конкурсу голлівудські продюсери, експерти міжнародних організацій USAID, UNICEF, IREX, українських урядових та громадських інституцій акцентували важливі точки кожного з тематичних напрямків, які потребують комунікування для широкої аудиторії.
Також ми готуємо для вас низку інтерв’ю зі спеціалістами кожної сфери, які допоможуть вам зорієнтуватися у творчих пошуках.
Записи заходу-відкриття та розповідей експертів будуть доступними у відео-форматі на сайті та YouTube каналі PITCH UA 3. Для глибшого розуміння громадської думки щодо кожної з тем, ми опублікуємо для вас авторитетні соціологічні дослідження – стежте за нашими новинами.
Дедлайн подачі заявок – 27 січня 2021 року.
Конкурс організовує компанія Media Resources Management (MRM) за підтримки Проєкту «Трансформація комунікацій» (TCA), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та сприяння Міністерства культури та інформаційної політики України.


Джерело: PITCH UA 3
Алексей Першко 17 грудня 2020
Читайте Кіно-Театр в Google News
Источник материала
Поделиться сюжетом