У Чернігівській області негода повалила на дороги понад 200 дерев
У Чернігівській області негода повалила на дороги понад 200 дерев

У Чернігівській області негода повалила на дороги понад 200 дерев

У Новгород-Сіверському районі Чернігівської області пройшов крижаний дощ та сніг. Внаслідок заледеніння повалилося багато дерев. 

Про це повідомив Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА.

Зазначається, що понад 200 повалених унаслідок негоди дерев, створювали перешкоди для руху транспорту в районі.  Рятувальнкам вдалося прибрати дерева, аби запезпечити проїзд дорогами та мостами. 

Слід зауважити, що через блокування доріг у Новгород-Сіверському районі поваленими деревами, шкільні автобуси подекуди не могли довозити дітей на навчання.

Подібна ситуація днями мала місце й в інших районах області, зокрема, Ічнянському та Сосницькому. Після крижаного дощу місцеві рятувальники там 5 разів виїжджали на розчистку доріг від повалених дерев.

Як повідомлялося, в Україні зустрілися сніго-дощовий циклон і морозний антициклон. Ця зустріч за лічені хвилини перетворила половину країни на суцільну кригу. А прогноз на майбутній тиждень 14-20 грудня буде таким само "ковзким і хитким". 

Відео Негода в Україні: крига скує шляхи та тротуари на півночі, у центрі та на сході

Захід України - у тумані, північ, схід і центр - у кризі. Напередодні увечері в Харкові зупинився електротранспорт - через намерзлі контактні дроти припинили роботу 8 тролейбусних маршрутів. Там рятувальники просять водіїв не виїжджати з дому без нагальної потреби, а травмпункти працюють у посиленому режимі. Тим часом Рівне з вечора почав накривати туман. Видимість на дорогах через це була обмежена. Туман і ожеледицю синоптики прогнозують і в столиці. Загалом крига скує шляхи та тротуари на півночі, у центрі та на сході України. Картину доповнить льодяний дощ,  мокрий сніг і температура, яка коливатиметься близько "нуля".

Негода в Україні: крига скує шляхи та тротуари на півночі, у центрі та на сході
ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Тетяна Курпіта
Источник материала
loader
loader