Моргенштерн збирається відвідати  Україну: таку честь матимуть лише 3 міста
Моргенштерн збирається відвідати Україну: таку честь матимуть лише 3 міста

Моргенштерн збирається відвідати Україну: таку честь матимуть лише 3 міста

Скандальний російський артист, репер Моргенштерн ( справжнє ім'я Алішер Валєєв) знову запланував свої концерти в Україні. Про заплановані концерти на своїй сторінці в фейсбук анонсував засновник Kontramarka Олександр Порядченко.

Моргенштерн відомий, як провокатор, що може створити навколо себе завжди надмірну увагу та конфлікти. Адже в минулому році репер з Росії не просто викликав гнів, а й ненависть в одеських активістів, адже під час свого планового концерту в Одесі був оголошений національний траур.

Скандал в Одесі

На передодні концерту Моргенштерна в Одесі відбулася пожежа, що забрала життя більше десяти людей. Артисти масово почали переносити свої виступи, але таких дій не підтримав репер і провів все як і планував.

На заплановане дійство прийшли сотні одеситів і навіть не розпочавши свого виступу артист зі сцени висловився, щодо події, де назвав траур просто показухою, а тих кого забрала пожежа, що їм вже просто п****, адже вони вже мертві.

Також Алішер запропонував замість проведення трауру, влаштувати день криків на місці трагедії.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber!

Та це не завадило йому спланувати свої виступи і цього року.

Епатажний артист запланував концерти в трьох містах України: Київ (3 червня), Харків (4 червня), Запоріжжя (6 червня).

Сам організатор Олександр Порядченко у своєму пості описав Моргенштерна, як артиста, що не бачить перед собою перешкод і прямує до своєї мрії навіть попри все, що навколо нього відбувається.

Скільки коштує вхідний квиток на концерт Моргенштерна

Адже, як написав Порядченко, що Алішер Валєєв у свої 22 роки вже став тим, хто сам робить тренд. Алішер Валєєв відомий не тільки у YouTube та Instagram, у 2020 році музичною ареною репера став весь світ.

Вартість квитків репера залежить від міста.

Київ - 3 червня 2021 року, вартість від 490 – 1190 грн.

Харків – 4 червня 2021 року, ціна білету від 400 – 850 грн.

Запоріжжя – 6 червня 2021 року, від 350- 750 грн.

Також Олександр Порядченко запевнив шанувальників в тому, що Моргенштерн обов'язково виконає всі свої найкращі хіти і влаштує свій фірмовий хайп, тому не зволікайте.

Портал MY.UA писав, що на 75 році життя помер британський актор Джеремі Буллок, котрий найбільше відомий, як перший виконавець ролі Боба Фетти у «Зоряних війнах».

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом