Роздратував салют: у Миколаєві чоловік влаштував стрілянину і влучив у дитину
Роздратував салют: у Миколаєві чоловік влаштував стрілянину і влучив у дитину

Роздратував салют: у Миколаєві чоловік влаштував стрілянину і влучив у дитину

В Миколаєві вчора вночі подружжя вийшли на вулицю разом із друзями та дітьми запустити фейєрверк у дворі. Але обурений сусід вийшов до них із битою та пістолетом в руках, й відкрив стрілянину, влучивши у десятирічного хлопчика.

Про це повідомили в ГУНП Миколаївської області.

Дорослі відібрали зброю у зловмисника, викликали поліцію та тримали до прибуття правоохоронців. Патрульні вилучили зброю, яка виявилася не вогнепальною. Її направлять на експертизу.

стрілянина миколаїв

45-річного нетверезого чоловіка доставили до відділу поліції, а потім помістили до слідчого ізолятору. Пораненого хлопчика доправили до лікарні.

стрілянина миколаїв

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК України "Хуліганство із застосуванням зброї". За вчинене зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі. Тривають першочергові слідчі дії.

Нагадаємо, У Кіровоградській області місцевий житель влаштував стрілянину під час сварки. Один чоловік від поранень загинув, ще одного госпіталізували. 

Відео Затримання зі стріляниною: в Одеській області заарештували хулігана

Затримання зі стріляниною. У Білгороді-Дністровському Одеської області поліцейським довелося застосувати зброю, аби зупинити хулігана. Усе розпочалося з конфлікту на пошті. 34-річний клієнт відмовився розрахуватися за посилку і вчинив скандал. Працівники пошти викликали правоохоронців, однак порушник накинувся з лайкою і на них, а потім спробував втекти на власній вантажівці. Втікача затримали та доправили до відділку поліції.      

Затримання зі стріляниною: в Одеській області заарештували хулігана
ТСН. 12:00
  • Facebook 2
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Віра Хмельницька
Источник материала
loader
loader