На Херсонщині після бійки із цивільними загинув військовий
На Херсонщині після бійки із цивільними загинув військовий

На Херсонщині після бійки із цивільними загинув військовий

КИЇВ. 26 грудня. УНН. На Херсонщині поблизу одного з кафе міста Нова Каховка між військовослужбовцем та цивільними особами виникла сварка, яка переросла в бійку, внаслідок якої військовий помер. Про це повідомляє УНН з посиланням на сторінку в Facebook служби зв’язків з громадськістю оперативного командування “Південь”.

“Так, 25 грудня 2020 о 4:30 поблизу одного з кафе міста Нова Каховка між військовослужбовцем та цивільними особами виникла сварка, яка переросла в бійку, внаслідок якої військовослужбовцю спричинено тілесні ушкодження від яких він помер на місці події. Наразі слідчими слідчого відділу Новокаховського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Херсонській області проводяться слідчі дії, а командиром військової частини - службове розслідування”, - йдеться у повідомленні.

Вказано, що командувач військ оперативного командування “Південь” наголошує на неухильному дотриманні військовослужбовцями військової дисципліни, як в військовій частині, так і за її межами.

Нагадаємо, за вбивство чоловіка в підземному переході на Майдані затримали іноземця.

Теги по теме
военные
Источник материала
loader
loader