19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Свереда запропонував Україні свій план повернення Криму: треба навчитися стояти за себе
Свереда запропонував Україні свій план повернення Криму: треба навчитися стояти за себе

Свереда запропонував Україні свій план повернення Криму: треба навчитися стояти за себе

Доктор соціальної економіки, політичний та економічний експерт, політолог Зіновій Свереда озвучив свій варіант повернення Криму Україні та закінчення війни на Донбасі. Про свій перебіг подій та плани він розповів під час прямого ефіру на телеканалі «Прямий».

План повернення Криму

Політичний експерт та політолог вважає, що Україні час переходити до рішучих кроків відносно дій щодо Криму та Донбасу. Він вважає, що вже напевно настав і той час, коли варто розглянути план підриву Керчинського мосту та влаштувати Росії повний Перл-Харбор та отримати повну можливість відбудувати своє військо.

Інші новини про надзвичайні події у світі та Україні в нашому Telegram

«Реальним захистом України – це є патріотична свідомість, не бажання народу здатися на будь-яких умовах, це є відбудова свого війська, та навіть заснування своїх космічних військ», - розповів Зіновій Свереда.

Потрібно наслідувати передові країни

На думку політолога, Україна повинна наслідувати передові країни, будувати свої стратегії для чіткого розуміння того, коли Росія буде відступати. Свереда також вважає, що Україна повинна мати свої чіткі стратегічні дії і захист своїх інтересів.

«Коли ми побачимо все це в планах України, тоді ми зможемо претендувати на достойне розуміння наших потреб від передових держав. Тоді Америка, Британія почнуть спілкуватися з нами, як з партнерами», - запевнив політолог Свереда.

Також політолог вважає, що Україну підштовхнули до прийняття умов норманського формату, а це для нас не є вигідним та сприятливим, проте це дає можливість нашому агресору існувати далі та утискати нас.

Новини світу, надзвичайні події сьогодні - у нашому Viber! 

«Потрібно переформатовувати норманський формат тому, що він веде в нікуди, адже ми бачимо, що наші партнери в переговорах не один раз займали не однозначну позицію, що є не досить добрим сигналом для нас», - роз'яснив політичний експерт.

Зіновій Свереда також наголошує на обов'язковості відходу країни від системи захисту до нападу, адже ми не повинні заглядати в очі партнерів, а повинні самі навчитися, як вимагати так і атакувати країну агресора при тих умовах, які вигідні нам, а не їм.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, про факт підготовки Росії до розміщення ядерної зброї на території Криму, що  серйозно загрожує усій Європі і цивілізованому світу.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом