У Росії через зраду дружини чоловік вбив дітей і себе
У Росії через зраду дружини чоловік вбив дітей і себе

У Росії через зраду дружини чоловік вбив дітей і себе

У Башкирії чоловік вбив себе та дітей, дізнавшись про зраду дружини. Він вивіз їх у поле, закрив у автомобілі і завів двигун - діти вчаділи.

Про це повідомляє КП.

Чоловіка та дітей впродовж доби розшукували правоохоронці. Після конфлікту з дружиною він вдягнув дітей та забрав їх "погуляти".

Тіла чоловіка і його двох дітей у віці одного року і шести були знайдені в полі в автомобілі в Давлекановському районі, звідки родом глава сім'ї.

Пошуки чоловіка розпочалися 26 грудня. До уфимського відділу поліції із заявою звернулася жінка, яка повідомила, що чоловік після сварки з нею забрав дітей і поїхав в невідомому напрямку.

Подружжя посварилося після того, як жінка повернулася з корпоративу і, прийшовши додому, зізналася чоловікові в зраді. Після конфлікту він одягнув дітей, вийшов з ними з дому, і більше його не бачили. Жінка знайшла його прощальну записку і звернулася до поліції.

Правоохоронці за камерами відеоспостереження відстежили рух чоловіка.

Вже за кілька годин в полі знайшли автівку з тілами. Чоловік спершу розправився з дітьми, а потім вбив себе. Відомо, що діти були знайдені з ознаками отруєння вихлопними газами.

Нагадаємо, що у Новій Каховці Херсонської області в одному з місцевих кафе у різдвяну ніч сталося резонансне вбивство. Загинув 40-річний військовий, який перебував у відпустці.

Автор:
Юлія Шевченко
Источник материала
loader
loader