Помер дорогою до лікарні: під Дніпром мати до смерті побила 3-річного сина
Помер дорогою до лікарні: під Дніпром мати до смерті побила 3-річного сина

Помер дорогою до лікарні: під Дніпром мати до смерті побила 3-річного сина

У Дніпропетровській області у селі Дачне 25-річна мати жорстоко побила свою дитину. Наступного дня трирічний хлопчик помер дорогою до лікарні.

Про це повідомляє Дніпро оперативний.

28 грудня вранці в поліцію звернулися медики, які розповіли, що на автодорозі біля села Новопавлівка Межівського району помер маленький хлопчик. Його до лікарні везли батьки.

Виявилося, що 27 грудня ввечері вдома у селі Дачне Межівського району 3-річну дитину жорстоко побила матір. Жінка завдала хлопчикові тілесні ушкодження у вигляді множинних забоїв м'яких тканин по всій поверхні тулуба і кінцівок.

Наступного дня дитині стало зле, і батьки вирішили відвезти її до лікарні. Але дорогою хлопчик помер.

Бригада швидкої констатувала смерть дитини. Тіло хлопчика направили на експертизу.  Його матір затримали правоохоронці.

Нагадаємо, що у Хмельницькій області мати побила 4-річну доньку. Дитина перебувала без свідомості у реанімації, де згодом померла. 

Відео У Хмельницькій області лікарі намагаються врятувати дівчинку, яку, ймовірно, побила власна матір

У Хмельницькій області чотирирічну дівчинку, яку, ймовірно, побила її ж мати, намагаються врятувати медики. Дитина вже п'ятий день у комі, прогнозів лікарі поки не дають. У дитини численні забої усього тіла, перелом передпліччя - її стан дуже тяжкий. Синці різної давності, тож медики кажуть - побиття були неодноразові. В поліції підозрюють: так сильно побила дівчинку власна матір. Колись її звинувачували у неналежному батьківському піклуванні, дівчинка жила у дитячому будинку, згодом мати вийшла заміж і через суд забрала дитину до себе. Мати стверджує, що мала вдарилася сама через приступ епілепсії. Але працівники дитячого будинку, у якому певний час перебувала дитина, кажуть: такої недуги у неї не було. Слідчі майже упевнені: мати бреше. Подробиці цієї історії дивіться у наступних випусках ТСН.    

У Хмельницькій області лікарі намагаються врятувати дівчинку, яку, ймовірно, побила власна матір
ТСН. 14:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Юлія Шевченко
Источник материала
loader
loader