Окупанти на Донбасі обстріляли українських захисників біля Авдіївки
Окупанти на Донбасі обстріляли українських захисників біля Авдіївки

Окупанти на Донбасі обстріляли українських захисників біля Авдіївки

30 грудня серед наших воїнів бойових втрат та поранень немає

Бойовики обстрілювали українських бійців з гранатометів

Окупанти на Донбасі протягом поточної доби, 30 грудня, обстріляли українських захисників біля Авдіївки з гранатометів. Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Зазначається, що поблизу населеного пункту Авдіївка, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» збройні формування Російської Федерації здійснили декілька провокативних пострілів в бік українських позицій з ручного протитанкового та підствольного гранатометів.

«У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» спостерігалася тиша. Серед наших воїнів бойових втрат та поранень немає», ─ йдеться у повідомленні.

Про факт порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.

Наголошується, що у районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони.

«Сьогодні сапери ДСНС розмінували майже 4 гектари території та передали на знищення 40 вибухонебезпечних предметів», ─ інформують у штабі ООС.

Нагадаємо, 29 грудня на Донбасі загинув військовий.

Протягом минулої доби, 29 грудня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню. 

Також зазначимо, що ОБСЄ знайшла на окупованому Донбасі російський радіокомплекс «Житель».

З початку перемир'я місія зафіксувала 4 960 порушень режиму припинення вогню (зокрема 2 080 вибухів, 589 невизначених боєприпасів у польоті, 61 спалах дульного полум’я, 43 освітлювальні ракети, а також щонайменше 2 187 черг і пострілів). Лише за добу ОБСЄ зафіксувала 300 порушень «тиші» на Донбасі. Із них 299 - у Донецькій області, і ще два - на Луганщині. 


Опитування
Источник материала
loader
loader