Ціни в Буковелі обурили українців: "Думають, що вони працюють десь у Швейцарії"
Ціни в Буковелі обурили українців: "Думають, що вони працюють десь у Швейцарії"

Ціни в Буковелі обурили українців: "Думають, що вони працюють десь у Швейцарії"

Українців вразили ціни в одному з ресторанів гірськолижного курорту Буковель

Буковель – найбільший гірськолижний курорт в Україні. Щорічно він приймає купу туристів. Там є розваги й відпочинок на будь-який смак, однак не на будь-який гаманець.

Телеграм-канал «Україна в шоці» опублікував меню із цінами одного з ресторанів Буковеля.

Ціни на їжу в Буковелі

Згідно з прайсом, 250 грамів борщу з пампушками або ж курячого бульйону з блинчиками обійдеться вам майже в 200 гривень. Цікаво, що стільки ж коштує 200 грамів квашеної капусти, яку можна придбати в супермаркеті в 10 разів дешевше.

Багатьох туристів такі європейські ціни вразили.

Також у ресторані можна посмакувати міксом українського сала за 225 гривень або ж пригоститися маринованим оселедцем із цибулею за 199 гривень.

Соління з бочки коштують у ресторані 225 гривень за 100 грамів, а кілька шматочків хліба – 50 гривень. І це ще квіточки, оскільки ці страви у ресторані відносно недорогі порівняно з іншими.

Новини України та світу- у нашому Viber! 

190 гривень за салат з капусти та моркви, 250 гривень за деруни, 225 гривень за 100 грамів шашлику, 90 гривень за чай та 115 за капучино чи лате – такі ціни приголомшили українців.

Звичайний компот із вишень, якого вдосталь у кожному сільському погрібі коштує в ресторані 65 гривень за склянку (250 мл). Уявіть, скільки можна виручити за 3-літрову банку!

І на останок, якщо вас мучить спрага, то її можна втамувати водою за 85 гривень. «Можемо собі дозволити», - коментують на каналі «Україна в шоці».

Реакція українців

«Нормальная цена в принципе, чё вы жалуетесь нищие», «може це в рублях? 😄», «Это дорогой ресторан .. там есть харчеври и подешевле.. так сказать - для бедных)», «Конченые рестораны , думают что они работают в Австрии где то или Швейцарии», «в буковели на нг впринципе цены космические. По этому стоить поехать просто на другие горнолыжные курорты, на буковели свет клином не сошелся», «Сниклерс за 60 грн вас типа не шокировал в 2013 ?», - пишуть в обговореннях каналу в Телеграмі (коментарі в оригіналі зі збереженням орфографії та пунктуації).

Гарячі новини суспільства читайте в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що ціни на огірки та мандарини в Україні злетіли до небес.

Також портал MY.UA писав, що із січня дорожчає мобільний зв'язок Київстар, Vodafone та lifecell.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом