Трамп збирає прихильників на мітинг: названа причина
Трамп збирає прихильників на мітинг: названа причина

Трамп збирає прихильників на мітинг: названа причина

У США 6 січня 2021 року відбудеться мітинг прихильників президента США Дональда Трампа, який відмовляється визнавати свою поразку на виборах глави держави. У цей день обидві палати Конгресу повинні офіційно підтвердити підсумки голосування американців на виборах президента.

Про це глава Білого дому написав в повідомленні в Twitter.

The BIG Protest Rally in Washington, DC, will take place at 11.00 AM on January 6th. Locational details to follow. StopTheSteal!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 1, 2021

"Великий протестний мітинг відбудеться у Вашингтоні о 11:00 (18:00 за Києвом — Ред.) 6 січня", — написав глава американської держави.

Він додав, що пізніше з'явиться інформація про місце, де відбудеться захід.

За словами Трампа, 6 січня буде представлена величезна кількість доказів того, що результати минулих президентських виборів нібито були сфабриковані.

Замети, що Сенат і Палата представників Конгресу США повинні офіційно затвердити результати голосування колегії виборників, що відбувся 14 грудня. Виборники підтвердили, що переможцем президентських виборів в США став демократ Джозеф Байден.

Читайте також:

  • Сенат США подолав вето Трампа і затвердив оборонний бюджет.
  • Прощання зі скандалом: з якими гучними рішеннями Трамп залишає Білий дім і чого ще чекати.

Відео Дональд Трамп покидає Білий дім – які рішення він ухвалив наостанок

Прощання зі скандалом. Дональд Трамп покидає Білий дім із гучними рішеннями, які важко зрозуміти навіть деяким його соратникам. Він відмовляється ділитися з Байденом секретними матеріалами, які мав би вже йому передати. То привласнює собі офіційні акаунти в твіттері президента Сполучених Штатів і Білого дому. І відмовляється передавати своїх підписників, хоча свого часу отримав їх у спадок від Обами.

Дональд Трамп покидає Білий дім – які рішення він ухвалив наостанок
ТСН. Тиждень
  • Facebook 1
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Олена Кузьмич
Источник материала
loader
loader